Uppdatering

Nu kommer en ny uppdatering!

G.K.Spinn Off gjorde ett super bra lopp i måndags trots strul och två omstarter, hon slutade 6:a. Nu ska hon vila fram till onsdag nästa vecka efter det blir det en veckas skritt träning i form plus i skog och backar. Sen siktar vi på start i November.

Camitza ö var iväg på tävling idag och ryttaren lyckades inte sitta kvar i första klassen som var på 1m då hon tog väldigt lustiga språng. Men i 1,05m som var lagklassen där vi i LHK har ett lag, där var hon klockren! Verkligen super fin och bra flyt på hindrerna och imellan. Nu siktar vi mot tävlingen i Växjö den 2 Nov.

Moons Knicke Dick gick ett jobb i igår på 1,35 - 1,38 och kommer anmälas till premie lopp redan på fredag den 17 i Kalmar. 

Moons Ballerina kommer att ha en träningsperiod nu och vi siktar på kval och start i början på nästa år.

Moons Gold River ska starta på Kalmar den 31 Okt och hon kommer även gå något provlopp innan dess. Men har absolut formen för lopp nu, har även fått ett bra huvud i loppen.

Moons Rude Boy är om behandlad och ska vila oktober ut efter det så börjar en träningsperiod för honom och vi hoppas han är på banan igen nästa år! 

Moonskallequestion går fina jobb inne på Kalmar där han går 25 tid utan problem. Men eftersom han har varit skadad så länge så kommer vu ta det väldigt lugnt med han. Men i början på nästa år ska han hon vara klar för start! 

Ett åringarna har även dom börjat med sin inkörning och ska strax sättas för vagn. 

 /image.jpg

12 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)