Annaconda och Engla

Idag åkte Annaconda till sin nya ägare, anna kommer till att bli skåning i Helsingborg. Där hoppas jag att hon kommer få ett perfekt liv som tävlingshäst, för tror verkligen att hon kommer att bli en bra liten tävlingshäst med tanke på vilket huvud hon har visat att hon har, hon är tuff när det gäller att vara tuff och hon är lugn när man ska vara lugn. en häst som älskar att bli ompysslad men om man inte gör det på hennes vis så hamnar öronen slickade bakåt för ett täcken på att hon inte tycker att saken är okej!

Imorgon kommer Engla att åka till sin nya ägare, hon kommer till att bli Katrineholms bo. Där hon kommer bo tillsammans med en familj, en familj som nyligen har sadlat om till trav. Så där hoppas vi att hon gör ägarna stolta över sin första ettåring! Engla är en bra häst till att ha som första ettåring. Då hon är väldigt okomplicerad sen har ju hennes bröder varit väldigt lätt tränade så det hoppas vi att hon också kommer till att bli. 

Vi har även haft en speckulant på Blå Ljus idag så där hoppas vi också självklart att det kan bli affär men man vet aldrig man ska 'klicka' med sin häst också!

 /annaconda.jpg

9 aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)