2019-01-16

Vill uppdatera er lite av vad som har hänt och vad som kommer hända.

Tänkte sammanfatta 2018 lite, det blev hela 300 000kr inkört som uppfödare och det får vi väl vara väldigt nöjda med efter ett "dåligt" 2017. den bästa uppfödningen är fortfarande Moons Okidoki som nu har passerat halvmiljonen, Ballerina kämpar med att komma ikapp med sina 350 000kr. Nu blickar vi fram emot 2019 där vi förhoppningsvis ska få se nya Moons hästar ute på banan så som Moons Superman, Moons Aladdin och Moons Paradis vi har ju även nyblivna treåringar som vi hoppas ska få se lite mer utav och det är ju Moons Tornado, Moons lilla olle och Moons U.Bolt. Lycka till nu alla nya som gamla ägare! 
Bilden får Moons Okidoki stå för! 

Vi har tre ston som ska föla i år och det är Carlos Lovely - Djali Boko
Vicken Victoria - Centurion A.T.M
Cherish Yatzee - S.J.'s Caviar

Moon's Rude Boy är det tveksamt om han kommer tillbaka till tävlingsbanan då han har dragit på sig en gaffelbands skada. Moons Aladdin tränar på bra och sköter sig. han ska börja få följa med in till kalmartravet nu och få kolla in banan lite. 

Vi förlorade ju tyvärr två av våra fin avelston i sommar under fölningarna så därför letar jag nu efter ett nytt avelsto allt mellan 4-8 år med en fin stam och bra tävlingsresultat/kapacitet.  

16 jan 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)