Lite allt möjligt på G.

Ja vad ska man säga Kalmar travets oval var nog i sitt sämsta skick i lördags. Men inte lätt när det har varit kanon väder och plötsligt bara öppnar sig himlen, vattnet har lite svårt att rinna iväg då. Men hästarna gjorde bra ifrån sig ändå. Med Lovely siktade vi bara på ett felfritt lopp där hon kunde känna sig duktig och bara få hänga med. 800 m gick hon i första spår sen flyttade inge ut henne i andra spår för att få lite mer fäste då första spår var så himla dåligt. Men inte mycket bättre i andra spår så han valde och flytta ut henne ännu ett spår och där var det lite bättre men hon fick inte fäste ändå tyvärr.. Så hon slutade sjua efter att ha gjort vad hon kunde med dom förutsättningar som hon hade. Hon har tagit loppet kanon så de är skönt! Idag var vi ute och skrittade och hon fick massage när vi kom hem, hon var pigg och glad hela tiden samtidigt som hon stod och sov efter skrittrundan och när hon skulle få massage!
Ballerina gick hyfsat tycker jag, men kan mycket bättre, men hårt motstånd hon fick möta igen. Hon fick tyvärr inte heller fäste och tog ut mycket krafter för att bara komma framåt.
Både Lovely och ballerina kommer att anmälas till nästa tävlingsdag på Kalmar, så hoppas vi på bättre förutsättningar då.

Ettåringarna går bra Annaconda och File Babba är för vagn och körs själva, å det går alldeles utmärkt. Engla kommer sättas för vagn inom bara några dagar. Även kavaljer är för vagn, och ska försökas tränas igång, så får vi helt enkelt se om han kan gå premie eller inte. Även Rudolf är nu igång och tränar igen, å han verkar älska de!

4 jul 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)