Inlägg om Lovely

Som alla redan vet så hade jag väldans problem med Lovelys mage och att hon fick mycket mugg. Nu känns det som vi är tillbaka till ruta ett igen. Hon har slutat äta sitt kraftfoder och hon verkar inte få i sig alla olika ämnen som en häst behöver få i sig. Så med det gör att hon har tappat i vikt plus att hon har då fått mugg igen... när hon väl får ett jätte litet sår så tar det EVIGHETER för det att läka... Det är tre problem vi tampas med just nu. Det fjärde och sista probmelet är att hon är bäckenet är nog lite roterat igen då hon inte ta ut sitt baksteg ordentligt, men det är det lilla bekymret för nästa vecka kommer Camilla och fixa till det (hon ska även massera mig då ;)).
Men åter till detta med magen och muggen nu ska vi prova lite andra metoder istället för örterna. Hon slutade ju äta örterna efter ca: två månader och tyvär så var det kanon bra för det hjälpte henne verkligen att få igång magen och hjälpte henne till att sätta ett fint hull och muskler. Men nu har vi provat produkter ifrån Homeopathuset, fick även lite foderrådgivning av dom som tyckte att jag skulle sluta med Müslin (Kraft sport) och ge henne helhavre istället. Så just nu håller jag på och vänjer henne vid havren och avvänjer henne med müslin, hon verkar älska havren!! jag blöter upp havren med kokande vatten för att få ut det mesta utav energin i havren plus att jag ger henne tre olika produkter. De tre produkterna är:
Minisyl är ett komplett vitamin och mineraltillskott i kraftfulla mikrodoser. här kan du läsa mer om MINESYL.
Colofor det innehåller näringsämnen som är kända för sin stärkande inverkan på lever och tarmar. Här kan du läsa lite mer om COLOFOR.
Gastrofor det innehåller näringsämnen som är kända för sin understödjande verkan på magen. Här hittar du mer info om GASTROFOR.

Lovely får även Linfröolja. Så där har ni hela hennes kraftfodergiva. 

 /lovelyg.jpg

9 aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)