Stor uppdatering!

Lite uppdatering av hästarna tänkte jag ta ikväll!
Moon's Annaconda börjar förstår det där med att när man tar i tömen att man antingen ska stanna eller svänga åt något håll. Hon tömkört just nu själv och om allt går som det ska över helgen så kommer vi att sätta henne för vagn nästa vecka.
Moons File Babba går som en klocka bakom tömmarna där jag kör henne helt själv och vi går i skogen som hon aldrig gjort annat så hon kommer definitivt få på sig vagnen nästa vecka.
Moons Engla går också väldigt bra behöver få lite bättre framåtbjudning vid tömkörningen annars en väldigt trevlig och försiktig häst. Hon kommer också få på sig vagnen nästa vecka om hon fortsätter som hon gjort under veckan även över helgen.
Moon's knicke dick har börjats skrittas igång men tankarna är inte speciellt höga förväntningar på honom då han inte verkar ha viljan för att bli travhäst. Vi väntar på provsvaren som vi tog förraveckan. Vi tog prover på ifall han kunde ha Borelia. Men om det visar sig att han inte ha det eller kommer vilja springa sen så kommer han säljas som ridhäst framåt sen sommaren.
Moon's Rude Boy ska äntligen börjas sättas igång nu och han verkar vara himla sugen på att komma igång igen!
Moons Blå Ljus har vi friröntgat och det fanns inget att klaga på där!
Moons Kavaljer kommer jag börja köra in nu när ettåringarna är satta för vagn, han har ju hamnat på efterkälken efter alla hans problem, men nu ska både knäna och efter att han blev kastrerad har läkt. Han har vuxit och blivit en väldigt snygg kille!
Carlos Lovely fick idag sin behandling utav duktiga Camilla och hon skrev såhär till mig idag efter att hon har behandlat henne "Hej
Vad hon ändrar sig i kroppen lovely
Det var spännt runt bog, öm i musklerna över länd och rumpa ( kommer från träningen igår ), hö höft fick jag rätta till igen. Men det satt inte hårt. Någon låsning i hals.
Det som satt värst var det runt bog.
Hon kändes fin i musklerna i övrigt. Så härligt att se.
Fick du bilden av din mamma? För lovely fick akupunktur idag." Så nu kommer hon vara i perfekt skick tills den 16.
Moons Ballerina gör bra ifrån sig hela tiden! Bra lopp och går framåt i träningen hela tiden, hon kommer starta den 16 igen.
Moons Gold River gjorde ett riktigt bra lopp senast där hon både tog rekord och tog i genom hela loppet. Hon kommer också anmälas till den 16.
Camitza ska dräktighets undersökas på måndag så då får vi se ifall hon är dräktig med Corporal allt tyder på att hon är de!
Poeme D'Inverne är dräktig efter 30 dygn med Simb Chaplin lika så Ann Johsti.

Vi har även fått ett föl för några veckor sedan där det är Rhianna som har fått en pojk efter Welino boko. Och nu väntar vi på att Carly ska föla vilken dag som helst!

9 jun 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)