Träning

Ja nu jäklar har till och med jag trillat dit, har tänkt att jag ska försöka få bort dom där små kärlekshantagen och försöka ta tag i att träna upp mig så jag en dag kan rida lite monté. Så ja, jag ska försöka gå till gymmet iallafall fyra dagar i veckan sen ridning på det och gärna i monté sadlen. Får väl till och med slänga på Camitza monté sadlen när vi ska ut och galoppera. Tro dock att det kommer bli väldigt mycket studsande då eftersom jag inte kommer komma åt henne med benen på samma sätt, men det är väl värt ett försök. Idag har jag iaf tränat magen och låren på gymmet, och känner att jag lär nog få sota för det imorgon. Som uppvärming körde jag även 30 min på crosstrainen. Men nog om min träning...
Imorgon kommer Camila igen och ska ge Mona (farmor) och Lovely massage och laserbehandling. Farmor har så ont utav sin ischias nerv som sitter i kläm, så vi får se om laser och lite massage hjälper till att släppa på spänningarna lite iaf. 
Lovely ska bli spännande och se om hon har blivit något bättre från senaste gången hon var här. och då var det ju katastrof!! Men känns som det har blivit lite bättre iaf. Nu börjar äntligen muggen gå åt rätt håll med. Även pälsen börjar bli lite finare.
Undra om det är örterna som gör det eller om hon helt enkelt bara mår bättre nu och att hon tog resan så pass hårt att imunförsvaret dog ut. Det konstiga är bara att hon har inte varit sjuk eller varit dålig i magen, och hon har alltid varit pigg. Har ni några teorier om vad det kan ha varit eller är fortfarande? 
Jag vet iaf vad jag ska göra i sommar och det är att plocka Maskrosor och Brännässlor!
Godnatt :*

/carlos-lovely.jpg

Här ser ni hennes fula päls. Plus att hon har SÅ ONT i sitt ben tydligen....

/carlos-lovely-2.jpg

Syns kanske inte jätte bra på bilderna men pälsen är allt ifrån blank iaf. och man få räkna in att hon går med täcke hela dagarna.

18 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)