Rudolf

Vilket tråkigt väder det ärrrr.... Man blir så orkeslös av de... Hästarna kom ut lite senare idag, lyckades försova mig x). Brukar ta ut dom mellan halv 8 och 8 när jag inte jobbar morgon men idag kom dom inte ut fören halv nio stackarna, jag skyller lite på vädret faktiskt ;). Men dom verkade nöjda och glada i allafall. 

Släppte ihop Rudolf med Maja och camitza idag, och det gick väldigt bra! Dock får han inte gå intill Hö balen ute i hagen. Tanten ser till så han verkligen håller sig på avstånd. När jag står i närheten vågar inte tanten göra något men jag kan ju inte stå där hela tiden.... Så får ta bort lite Hö och bära bort till Rudolf istället. 

Skulle ha ridit camitza idag men hon tappade din sko innan helgen och har inte haft några verktyg att slå på den. Tyvärr så har hon gått och dragit bort en "flisa" från hoven så det blir inte bra om jag sålt dit den själv. Så nu får jag vänta och rida tills på fredag för på torsdag kommer hovslagaren och fixa till de. Imorgon ska jag ut och skritta Rudolf för första gången här! Tror att det kan bli en spännande utflykt! 

Så härligt när man är lång ledig, får så mycket gjort då. Bara idag har jag hunnit med att serva Erik med lunch även lagat middag, städat toaletten, bakat och erik och jag har även snickrat lite i stallet. Imorgon börjat jag inte fören fyra på eftermiddagen så innan det ska det fixas i stallet, rida Rudolf, åka fram till lagerbutiken i stockaryd och kolla på julstjärnor plus lite annat småt och gott ;). 

/image.jpg

18 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)