Klippmaskin !

Nu har jag äntligen klippt min fina Kalle och fina Rudolf! Dom skötter sig utmärkt, Rudolf klipte jag hela han förutom benen och halva huvudet. Kalle blev hela han klippt men sparade halva benen och halva huvudet. Det syns ju inte lika mycket att dom är klippta sen när det börja växa ut lite. Skulle tagit hela benen men han var så kiklig så ville inte ge mig in på det. De ser lite snyggare ut när dom är fuxar med bruna är ju inte lika fult eller vad man ska säga... Har även ridit Kalle en liten runda, idag blev det iallafall mycket mer skritt halva rundan blev det iallafall. Nu är väll inte detta den längsta rundan men den är nog nästan en halvmil.

image.jpg Min nya ridhäst ;)

Tyvärr upptäckte vi att Rudolf var jätte svullen i sina bakben idag, så han har fått stå inne hela dagen med bandage så hoppas att han piggnar till tills fredag!
Var i stan idag med Farfar och Farmor så vi handlade då klippmaskinen, två vintertäcken ( till Rudolf och Kalle ) och vi köpte även linement-schampo :).

image.jpgDen nya Klippmaskinen. Måste säga att det var lätt den BÄSTA jag har klippt med. Den går tyst finns tre olika steg på den beroende tjocklek på päls. och det viktigaste av allt den klipper väldigt väl!

16 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)