Hård träning på G

Nu är det dags för alla hästar utom Kaxe att sättas igång och börja gå hårt igen! Karlsson ska tränas upp efter sin två-tre veckors vila. Kalle har tagit det lite lugnt och det menas med att varit ute och joggat/skrittat innan men nu börjar dom stora runderna, backträning och intevall träning med satsning att kunna kvala i slutet på Februari början på mars. Även Ann har fått ta det lite lugn då hon inte har haft några skor och vi trodde det skulle vara mer snö nu än vad det har varit, eftersom hon skulle gå i snön men det gick ju inte som man hade tänkt sig så istället har hon fått gå lite dressyr och ridit på åkern mest! Kaxe har haft två veckors vila än så länge han ska ha fyra veckor. så hoppas han är i topp form när det väl gäller så vi kan börja hoppa lite :).
Kalle och Kaxe ska även på lite IR-behandling, dag är inte bestämt än.

På torsdag ska Kalle och Ann skos sen ska vi även hinna med att köra fört med dom på torsdag eller fredag! ska bli riktigt kul och kolla hur Ann i inne på banan. Ska rida henne första gången. har inte kört henne här hemma än, men det är nog inga problem. Det blir min första intervall träning uppsutet, Hur kul som hellst hihi! :D

Denna veckan jobbar jag på ridskolan, så himla kul måste jag säga! imorgon ska jag ha min första Handikapslektion, det ska bli mycket spänande faktiskt!
Sorry för det inte har blivit så mycket uppdatering men alla hästarna har ju tagit det lugnt så har inte funnits så mycket att skriva om. ska försöka bli bättre på det nu ;).

Kram på er!

7 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)