Halt häst

Känner att det har pratats lite väl mycket nu om varför jag har köpt en halt häst och just därför skriver jag detta inlägget så alla kan förstå varför och inte bara tror att jag är trög eller blind.
Men jag har köpt henne för att jag tycker väldigt mycket om stammen plus att jag gillar den typen utav häst! När jag köpte henne så fuskade hon med höger bak i träningspassen hon hade även blivit på sprungen utav en annan häst som två åring i stallgången och missade hela två och halva treårings säsongen, därför hon är ostartad. Efter det tror jag att hon har belastat sig lite fel i träningen. Så tyvärr är hon nu ganska så ojämnt musklad och väldigt stel. Hon hade även inflammation i bakknäna och haserna. Plus att hon har ett roterat bäcken. Och ja just de hon har jävligt mycket mugg med, nu tror jag nog att jag har fått med alla problem. Men Jag tror på henne och om det inte är någon annan som gör det eller tycker någon annan sak så är det ändå min sak. Om det nu blir så att hon aldrig kommer komma ut på banan så kommer jag iaf ha en väldigt fin livskamrat plus att hon kommer nog till att bli en otroligt fin mamma med sitt underbara lynne! 

Så ja jag har köpt en halt häst men det är min sak och hästen är världens snällaste och jag är beredd på att både lägga ner massvis med tid och en heldel pengar på henne. För om jag har fastnat för henne precis lika mycket som jag fastnade för camitza så förstår nog alla som känner mig att Camitza betyder allt för mig och det gör Carlos Lovely med! Och för att inte glömma min underbara (bittra) Ann Johsti med sin otroliga träningsvilja och ett huvud som alla i travvärlden vill åt så är jag så himla glad över dom hästarna jag har! Tyvärr har jag ju bestämmt mig för att försöka sälja hennes första föl då de tyvärr inte uppfyller mina krav på häst än sålänge. Men tror hon kommer bli minst lika bra som sin mamma!

Mitt hovstall är fulländat! <3


Moons Annaconda <3


Carlos Lovely <3


Camitza <3

/ann-johsti.jpg
Ann Johsti <3

28 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)