G.K.Spinn Off

Nu har äntligen Moons Gold River klarat sitt Premie lopp! känns skönt att veta att hon klarade på första försöket, pluss att hon inte galopperade. Hon sprang på tiden 33,3 som vi är väldigt nöjda med. Nu är hon välförtjänt av en månads vila! Eventuelt blir det ett kval + start för henne i höst/vinter som två åring om hon håller ihop i kroppen och träningen går som den ska.

Rudolf skötte sig bra i sin start sist på kalmar, dock så galopperade han i sista sväng. Han blev lite stressad när det kom upp en häst jämsides och skulle matcha lite. Men förhoppningsvis lär han sig med tiden, han behöver lite mer lopp i kroppen, så han ska anmälas till Halmstad den 12 Augusti.

G.K.Spinn Off har anmälts till kalmar den 9 augusti så dår får vi se om hon kommer med denna gången. Har ju tyvärr lite dåligt med poäng än så länge... Om hon inte kommer med i Kalmar så ska vi anmäla till Halmstade den 12 augusti istället. Men är en lite bättre propp i Kalmar så vi får hålla tummarna att hon kommer med dit!

MoonsKalleQuestion tar det lite lugnt fortfarande, vi klättrar och är ute och jobbar lite lugnt, bara för att stärka upp baken på han. Kalle går även mycket dressyr nu bara för att han ska få vikten bak istället för fram på sitt framknä som han har varit lite ostabil i...

goldi-och-rudolf.jpg

Här har vi en bild från debuterna på Kalmar travet, Rudolf längst upp Och Goldi längst ner. Bilderna är tagna utav Tom Nilsson

4 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)