Debutanten

Moons Gold River gör debut på fredag, spännande!!! Spår 9 fick hon, alltså bakspår som inte är jätte kul. Men hoppas att dom framför henne inte bromsar upp henne eller dumma sig så hon kan komma felfritt iväg. Tror att det kan bli ett riktigt bra lopp om dom kan få upp tempot lite i början av loppet hon lär vara väldigt stark, och 19 tider har hon ju sprungit själv på träning så hon borde kunna ge lite till på fredag ;). 

G.K.Spinn Off har gått sitt första jobb sen sista starten. Och hon känns fantastiskt fin! Super pigg och bra driv i steget! Dock tar hon ut sig lite för mycket på att försöka springa ifrån mig och den farten jag vill hålla. Men det blir nog bättre. Planen med henne är att hon ska anmälas till Mantorp den 10 Nov efter det så är tanken att hon ska anmälas till Åby den 17 Nov och efter det till Kalmar den 28 Nov så tre täta starter efter det tar vi lite längre vinte vila! Tror att de kommer bli riktigt bra om hon kommer med såklart. 

Idag har jag och Tilda fixat lite med Maja, hon har varit duktig och börjat kunna lyfta på fötterna hon har haft bett för första gången plus att jag har suttit på henne :O. Så grymt kul! Och det var ju verkligen inga problem. Cool häst!!!! 

Camitza känns super fin tills på söndag! Då är det dags för final i allsvenskan tillsammans med LHK! Kul! 

28 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)