Carlos Lovely

Idag har Lovely varit ute på sin första "långtur" sen hon kom till mig. Det var Maja som fick äran att rida henne och det löste hon alldeles utmärkt. Hon passade inte alls mycket. 
Jag körde rudolf och låg först hela rundan, han är ju lite speciell att köra men han skötte sig jätte bra, speciell är han på det sättet att han är väldigt kännslig i munnen samtidigt som han kan vara väldigt stark och hänga sig i bettet så gäller det att hitta ett fint läge där man inte håller för hårt i han. Lovely därimot är väldigt fin att rida när hon kommer in i trav så bara ligger hon där och travar på jätte fint med en jätte bra kontakt på bettet. Hon var lite halt i början utav passet men tycker att hon såg bara finare och finare ut så var kanske mest in bildning om htt det fortfarande gjorde ont, tyckte även att hon spårade bra på slutet också, innan har hon ju nästan gått på tre spår istället för ett så det är mycket bättre. 
Den 21 Januari kommer Camilla igen och behandla henne igen så har tänkt att träna på nu så får vi se ifall det har blivit bättre eller sämmre i hennes bäcken. 
Camilla behandlar hästarna med laser och massage och det är nog bland det bästa jag har provat någonsin tror jag! Har alltid varit väldigt skeptisk på sånt som inte en vetrinär gör men detta gör så sjukt mycket och det vill jag verkligen rekomendera alla som håller på med trav att göra istället för att behandla med kortison!

/img_1044.jpg

2 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)