Anmälnings dax

Nu är GK anmäld till Kalmar på fredag får se om hon kommer med var redan 16 hästar anmälda.... I allafall så blir det såklart Inge N Karlsson i sulkyn! 

Idag gick både Kalle och GK intervaller. Jag red gk denna gången och tycker hon känns mycket finare i ridningen än i körningen i allafall på rakbanan och i träning. Tyvärr trampade GK fel i sista intervallen så där blev det galopp i början så fick inte riktigt någon fart på henne där annars skulle vi ökat där lite. Annars gick intervallerna på 1.30. 

Kalle såg väldigt fin ut, dock så blev det lite för tuft för honom eftersom han gick barnjobb med Inge på travet i fredags. Där han gick runt 1,28. Men det ska ju vara bra att blåsa ut dom ibland så det behövde han nog. Han kämpade på bra idag med bra tryck i bakbenen! Han verkade vara lite stänk rädd så får prova att ta på han ett stänkskydd nästa gång :). 

Farfar och jag tränade även 1åringarna. Och dom skötte sig jätte bra. Vi sprang den långa rundan idag som är ca 5km. Men dom springer på bra och börja få egen motor nu. Nu är det bara skorna som ska på, sen är det bara tuta och köra :)

Camitza börja bli bättre i sin hov. Hon hade ju en stor hålväg på insidan av hoven plus att hon hade slipat ner sina hovar väldigt mycket så var svårt att spika i dom plus att hon blev lite halt. Imorgon ska hon få komma ut i hagen efter fyra dagar i box.  Här är en bild som fotografen tog på mig och camitza i Tranås. 

/image.jpg

23 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)