Veckans inlägg.

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist kan jag med glädje berätta. I onsdags så var vi nere i Kalmar med två hästar för barnjobb. Lovely gick ett kanon jobb där hon gick 2140m på 19,0 och där med så bestämde jag mig för att nu är hon färdig till att gå ett kval lopp, å de blir på fredag, som jag har längtat!!! Knicke Dick var också med inge körde han efter Lovely, tanken var att han med skulle gå ett barnjobb men eftersom han hade huvudet och kroppen på något helt annat ställe än i Kalmar så gick det inte... Han sprang knappt 1,50 tempo... När han har gått 1,30 tempo hemma utan problem. Kontaktade veterinären dagen efter så i veckan nu ska vi ta lite prover på han eftersom att han är väldigt ojämn i musklerna vissa dagar bara, så han ska ta ett prov på hans muskelvärden och ett borelia prov. Vi ska även kolla lite på hans gamla skada så att blodgenomströmningen är som den ska ner i benet.
I torsdags fick vi årets första föl som egentligen inte var beräknat förens den 3 Juni det var Rhianna som fick ett litet ohingst föl, en liten kille som var ganska tagen i början men med lite hjälp av flaskmatning så piggnade han till och kunde själv gå fram till mamman och dia, så det var skönt att se, nu är han pigg och glad. Idag fick dom vara inne för det dåliga vädret och det märktes direkt på honom. Han försökte dra sina race inne i boxen ;).
I går var vi på trav i Tingsryd där Moon's gold river gick ett bra lopp där hon slutade fyra! Med krafter kvar som vanligt... Det är de där med att man ska ta i under hela loppet och inte bara på upploppet som hon har problem med.
Nästa vecka kommer stallet har fullt upp med både starthästar och tv tittande på våra uppfödningar. Madeira startar på tisdag i Eskilstuna, Lovely kvala på fredag, Goldi och Ballerina ska eventuellt starta på fredag ifall dom kommer med. På lördag ska Black Lady startar på Gävle travet.

 

/image.jpg/image.jpg/image.jpg/image.jpg

15 maj 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)