Sprudlar energi.

Ett sånt fantastiskt väder vi har! I lördags var det V75 på Kalmar och vi kunde tyvärr inte vara på plats, men pratade med Inge som fick vara StallMoons ansikte utåt den dagen och det hade varit många frågor om våra ett åringar. Om det är någon som missade så hade vi en annons ute i programmet. Inge hade fått svara på en heldel frågor och funderingar! Så vi hoppas att det är någon som nappar på finingarna!
Idag har hästskötaren Mamma varit iväg med Lovely i Nybro så hon fick nya skor. Vi ska testa en annan balans på henne nu när hon har börjat träna lite mer. Så nu blir det sulor och en halvsko av järn fram och bak blir det en lite lättare sko. I morgon ska vi ju in till Kalmar så då känner vi om balansen är bra eller inte.
Camitza och Marie följde med mig och Lovely ut på en skritt runda ikväll och båda såg fina ut. Camitza är är super glad för att få komma ut lite!
Efter det red jag Knicke Dick, och idag tog jag monté sadeln på honom skulle prova han i ett lite högre jogging tempo tänkte jag och han var verkligen sjukt fin!!!! Han låg på perfekt i handen och sträckte ut steget helt perfekt! Men jag hade glömt hur jobbigt det var att rida i monté sadeln x). Nästa vecka får nog knicke Dick följa med till Kalmar för ett lättare jobb!
Jag har även varit och lånat en Biolighter utav Niklas. Jag tänkte jag skulle prova den på muggen som är kvar på Lovely och även på knicke Dick som har en gammal sår skada under ena bakknät som har blivit som en knöl nu men inget han har ont av men den kanske kan bli mindre med lite hjälp av Biolightern.

15 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)