Sport i alla olika former

Ja det är ju inte alltid hästar som gäller i vår familj utan det är även fotboll eller ja egentligen alla möjliga olika sporter som intresserar men det är trav och fotboll som lockar oss mest.
Idag var det Kasper som spelar fotboll i Växjös tipshall. Det är en cup som heter LF cup som är i samarbete med Länsförsäkringar. Så idag spelar Östers IF två matcher första matchen var emot Lidinge ö där dom tyvärr fick stryk med 0-5. Men Kasper var nöjd med sin insatts så dom får rycka upp sig till nästa match som dom spelar vid tre i eftermiddag mot Kalmar FF. Imorgon spelar dom tre matcher och då möter dom bland annat Djurgården IF, Eslöv BK och Jönköpings södra.
Eftersom vi älskar sport så passade vi på att gå på lite hockey mellan matcherna då ett Lenhovda lag spelar i vida arena mot Växjö lakers. Alltid kul att gå och heja fram ett Lenhovda lag! Så vi får hoppas på vinst för just nu står det 2-1 till lakers.
För övrigt så var jag uppe med tuppen idag och var ute och kollade till Lovely och hennes ben och det ser äntligen ut som det går mot bättringsvägen!!!! Så jäkla skönt. Så idag smörjde jag bara på en bakteriedödande salva är även lite antibiotika i den salvan och sen fick hon gå ut. Hon fick även sina örter innan hon fick gå ut i hagen och det verkar som hon har börjat gilla dom så det är skönt, det är bra med mat glada hästar

 

/image.jpg

 

/image.jpg

/image.jpg

16 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)