Snöööö!

Idag har det verkligen varit piss väder! Men fick ingen sovmorgon för det... Skulle vara hos jobbcochen vid nio, men det tog bara en halv timme idag så det var skönt. Åkte faktiskt hem och la mig på soffan medans mamma gjorde varma mackor hihi! Lyx!! Jag tänkte det om jag ligger här en stund så kanske det slutar och blåsa och snöa så jag kan åka ut till stallet, men där hade jag fel blåsten blev värre men det slutade faktiskt att snöa!

Så vid två tog jag tummen ur röven och åkte ut till mina små bebisar. Kaxe och Kalle skulle tränas idag så farfar var snäll och följde med! Jag sadlade båda två sen fick Kalle stå i boxen med täcke på och ladda tills jag kom tillbaka med Kaxe. Kaxe gick super bra i skogen idag! Han gick i arbetsform nästan hela tiden förutom när han fick sträcka lite på sig i galoppen men annars tyckte han att det var riktigt jobbigt vissa stunder! Imorgon ska han bara gå lilla rundan är tanken sen på torsdag är det hans och min första träning för Anita! Ska bli super kul!! 

Kalle mannen fick gå både lilla och stora rundan med lilla Rudolf. Släppte även på han lite då han var så satans pigg! Han har nog börjat få eld i röven tro jag! Men det är bara roligt när han är så pigg och glad. Även han gick i form, han börjar bli riktigt fin! Börja sätta lite muskler över ryggen och manken nu med! Imorgon ska han gå lugnt, han och lilla Goldi ska ut på en tur! 

12 dec 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)