Snö oväder...

Idag var det meningen att jag skulle rida lite hästar, men eftersom min hosta inte vill ge med sig och det tydligen var typ snöstorm idag så var jag inte så pigg på det! Men jag red Ann Johsti i allafall, Kaxe fick vila och kalle skulle igentligen gått lite dressyr. Men som tyur är var Tilda med och hon longerade Fia och körde goldi medans jag red Ann. Hann öva lite på min monté sits tills på måndag i allafall. Det gick bra tills jag började hosta hehe ;). Men stod nog upp i 2 km i allafall och fdet känns skönt att jag klarade det med min hosta! 

Igår var Hilda med oss ute i stallet och hon hjälpte mig med Fia, hon skrittade och travade helt själv! Stort framsteg faktiskt! Vi var även ute på en runda med Kaxe, Karlsson och Kalle. Kaxe och Karlsson var verkligen på hugget!! Väldigt pigga och glada! Men det ska vi absolut inte klaga på det vänder snart när dom märker att våren kommer. På fredag är det dags för klubbtävling för deras del. Kaxe ska hoppa 30 och 50. Tilda har nog inte bestämmt sig än vad hon ska hoppa för höjder. 

Imorgon är det dags för Kalle att göra ett provlopp med Inge Karlsson i sulkyn hoppas att banan och vädret vill med sig så dom inte ställer in det... Om det går bra så är det dags för min lillkille att kvala :D. 

image.jpg

Här är Ann Johsti efter att hon precis har fått lite massage! 

image.jpg

Världens charmigaste Fia! 

19 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)