Sista tävlingen.

I fredags var vi på Kalmar travet där Moons Gold River sprang sitt första lopp. Och hon gjorde det med bravu!!!! Det blev en tredje plats som hon var välförtjänt av efter allt strul i loppet! Loppet gick på 19,3. Direkt efter loppet så ställde hon sig ich drack och åt utav sitt Hö, så skönt när dom vet att dom måste ta igen sig efter loppet med, innan loppet stod hon med huvudet ner och laddade i boxen, också en väldigt bra egenskap med den här hästen. Så kul att ha en start häst till!

Camitza och jag var på hopptävling igår. Dagen började inte så bra då hon hoppade över bomen i transporten och drog av sig en sko samtidigt... Men väl framme på tävlingen så var hon lugnet själv som hon alltid är ;). I 1m så var hon väldigt taggad och vi satte nollan i grunden men tyvärr ett ner i omhoppningen annars hade det blivit en 4 plats men en så fin runda! I lag klassen som var en 1,05 där alla i laget satte nollan på ett utmärkt sätt!. Jag fick en super bra kännsla. I omhoppningen tog tyvärr min ork slut så där slutade det med 16 fel och vi blev 2:a med laget.

I torsdags startade Moons Madeira i Örebro där hon blev fyra efter att ha gått i dödens hela loppet tiden blev 19,8. Grattis till ägarna för fjärde platsen och lycka till i nästa start!