Rubrik

/image.jpg

Börjar med en snygg bild på min prinsessa. Igår startade en utav Carlys avkommor på Gävle och van på tiden 17,1 i sin tredje start, det var fina Moon's Black Lady som visade vart skåpet skulle stå, efter att har gjort tre starter så har hon nu en 7:e plats en 2:a plats och en 1:a plats så det är ju oerhört kul att se nu mot försäljnings tider!
Moon's gold river kommer att starta på Kalmar på fredag i lopp 8 med spår 4:a så vi hoppas att hon kan vara med där framme för hon lär behöva poängen.
Idag har jag och pappa varit ute och ledtränat ett åringarna och de börjar bli riktigt duktiga måste jag säga! Annaconda och Ängla går tillsammans nu och dom tror att dom sk få komma ut och leka hela tiden men dom förstår ganska snabbt att man faktiskt måste koncentrera sig lite också. Fillibabba går både pappa och jag med tillsammans men efter att aldrig ha varit ute och gått i grimma och grimskaft så är hon otroligt duktig. Fillibabba är en riktigt ståtlig dam som kommer bli otroligt fin tror jag, så himla välvuxen och väldigt snygg exteriör, det syns att det är franskt blod i henne!
Imorgon ska jag och farfar åka till Kalmar tänkte att Lovely ska jogga lite och gå två intervaller, Rudolf ska också få komma ut och lufta sig på banan. Men skriver mer om det imorgon när vi kommer hem. HÄR är en av filmerna som jag filmade idag när Annaconda och Ängla luftar sig lite. HÄR är den andra filmen. 

/image.jpg

/image.jpg

Två fina bilder på Moon's Ballerina från hennes vinst får avsluta detta inlägget som duktiga Tom Nilsson har tagit!

1 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)