Resultat!

Ursäkta att det har dröjt lite med resultatet från Mantorp! G.K.Spinn Off var super fin! Dock så blev de två omstarter och dom starterna fick hon perfekta starter men tyvärr inte lika perfekt i den giltiga starten men hon la sig andra utvändigt och efter ca 400m så fick hon dödens... Vid 1000m kvar kom hon ner i rygg och kunde vila lite men då gjorde ledaren en tempoökning och det var inte GK med på tyvärr tappade hon lite kraft efter de så hon fick dra tussarna lite tidigt. Tyvärr blev hon slagen på 2:a platsen knappt 30 meter innan mål så lite surt men så är de. GK var i allafall väldigt fin och inte jätte trött när hon kom in! Ibland funderar jag på om hon går bättre i ledning men sen tror jag att hon kan bli lite loj och plus att hon kan ha lite svårt att hänga med om det kommer upp någon på utsidan om henne. Kanske är bättre man försöker hitta en bra rygg och hänga med på istället?! 

/image.jpg

Hon ser i allafall väldigt fin ut här hemma efter loppet och på fredag ska vi in till Kalmar och köra ett litet jobb med henne, tror Rudolf ska få följa med då! 

På tisdag ska jag och GK ut och resa igen då ska vi upp till axevalla och prova på ett monté lopp där, dock så blir det mycket tuffare motstånd, så en liten peng i loppet är vi nöjda! Nu är det ju i allafall auto start så då ska hon ju kunna gå lite bättre från start. Har även funderat på om vi ska dra framskorna och lägga på ett par boots fram men det återstår och se hur banan är! Hon går ju helt klart bäst barfota men banan måste ju vara i tiptop då!! Men vi gör så gott vi kan! Ska bli spännande med en ny bana för min del som tränare!!

/image.jpg

14 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)