Ny uppdatering, äntligen!

Hej allihopa ;). Nu var det visst dags för en uppdatering kände jag. Ja vi börjar väl med Rudolf! Han började ju med att vara lite knackig i början på förra veckan men blev betydligt bättre och piggare! Men dagen då han skulle springa och göra sitt kval var han halt på höger bak tyvärr.. Sånt är livet med hästar när det väl går framåt ett steg så får man nästa dag ta två steg tillbaka... Men men snart är han nog på benen igen! 

Karlsson och Tilda var med på klubbhoppningen uppe på ridskolan där dom var hur duktiga som helst i första klassen som var 70 så fick dom ett stop men det var ryttarens fel, hon tog alldeles för snäv sväng för en rostig Karlsson. Men sen i 80 så stod både mamma, jag och Erik uppe på läktaren med andan i halsen. Men hon bävar felfri och Karlsson gjorde sin första riktiga omhoppning SUPER duktig var han, ja ryttaren med ;). Dom kom trea av två placerade men dom knep Hilda och Ebba med deras b-ponnysar, så duktiga var dom! Men nu ska Tilda och Karlsson ut på en hopptävling innan säsongen tar slut :). 

Kaxe och jag har varit ute i skogen för första gången med mamma och Kalle. Han försökte busa lite men jag lyckades hålla mig kvar :). Vi bara skrittade och travade! I morgon ska vi ut igen! önska oss lycka till ;). 

Kram på er! 

24 okt 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)