Moons Knicke Dick

I ferdags gjorde Knicke Dick sin största uppgift som tvååring och det var att klara premie loppet! Efter skadan sent i våras så trodde vi att det var omöjligt!! Han skar upp ett stort sår så djupt att det hade gått ända in i muskeln. Tur så läkte det väldigt fort, men blev väldigt vätskefullt, såg ut som han hade en stor fotboll vid bakknät. Men i Augusti kunde vi börja träna han och det är inte fören en månad tillbaka som han har börjat gå snabbt och klarade sitt premie lopp galant på 33,2 med MYCKET strul i loppet av andra hästar... Nu väntas en lång vila! 

Den 31 okt ska Goldi ut i sitt första lopp och hon känns väldigt fin! Gått provlopp på 19 tid utan problem. Så om hon bara fattar vad som ska göras så ska det nog gå vägen! 

GK har börjat träna igen och vi är ute i skogen denna veckan och lunkar runt. Det där med att ta det lugnt är inte hennes grej efter att man har vilat i en vecka ;). En väldigt pigg och glad häst! Nästa vecka är det dags att gå ett snabbjobb, så ska bli spännande och se hur pigg damen är :D! 

Kalle har kommit så långt i träningen nu att han ska gå provlopp snart! Spännande!!!! 

21 okt 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)