Maja bloggar!

God kväll kära läsare!

Eftersom både mamma och GK har bloggar nu så kan ju inte jag heller låta bli att skriva lite (som jag precis har lärt mig). Jag jag är ju bara 1 1/2 år. Så är inte så gammal än men jag är lika smart ändå, dock skäller Lynn på mig när jag ska gå i snöret eller grimskaftet som hon säger. Jag vill tydligen inte gå ijämnten henne men jag tycker det är mycket skönare när hon tar täten så ser hon vart de är säkert att sätta fötterna så man inte får för mycket lera på hovarna... Innan gick jag med mamma men eftersom jag tydligen är en mors gris enligt Lynn så fick jag inte gå med henne längre så nu får jag hå med någon som heter Moons Rude Boy men han kallas för Rudolf, hur lustigt som hellst att en häst blir kallad för en ren som dessutom har en rödmule... Men men han är snäll ibland när han är leksugen (han är inte heller så gammal, 4 år). Annars är man mest sur på mig men jag är inte den som är den så han får jäkla med känna på mina hovar ibland när han tror att han äger mig som han inte gör!! 

Till våren ska jag börja lite smått med min inridning det ska bli väldigt intressant och kul för då kanske jag får följa med mamma ute i skogen! Jag har ju faktiskt redan haft sadel på mig och Lynn har suttit på mig en gång men det var knappt något jag märkte, men jag ska nog kunna göra samma trix och konster som min mamma gör! 

Jag har hört på ryktes väg att jag har varit snäll i år så jag ska nog få en julklapp! Spänningen är olidlig. Nehe nu säger mamma att det är sov dags för länge sen så godnatt alla snälla människor! 

/image.jpg

19 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)