Lite allt möjligt.

Ja det har har hänt lite allt möjligt här på gården nu eftersom jag har varit super seg på att uppdatera, men man är inte så pigg på att sitta och skriva när man är sjuk, inte är jag de iaf. 
Men iaf så i Lördags var vi inne på banan med Rudolf och Lovely, jag skulle kolla lite med lovely vart hon står i träningen och så hon var riktigt fräch nu. Hon kändes jätte fin i träning, sprang rakt och fint och satte hovarna som hon skulle under sig trotts att hon blev lite trött mot slutet så fuskade hon inte med något. Så det kändes hur underbart som hellst. Tyvärr har hon ju tappat väldigt mycket kondition och muskler men det ska vi bygga upp nu sakta men säkert. Så nu på schemat med henne så är det tre veckors skritt framöver, så om det är någon som har lust att ut och skritta med mig i en timme ungefär i mörkret om kvällarna är ni hjärtligt välkomna för det lär bli långtråkigt att sitta där timme ut och timme in x).
Rudolf var fin i sitt pass också, han gick ett jobb på barnan med Inge och kändes väldigt fin. Han ska även starta nu på Fredag med spår två på 20m tillägg så det ska bli spännande. 
Även Moon's Ballerina startar på Fredag tyvärr fick hon spår 9 på 1640m auto så där får vi nog hoppas på lite tur. 

Nu har vi även skillt av MoonsAnnaconda och Moon's Ängla från sina mammor. Bättre sent än aldrig, tyvärr har inte tiden funnits till så den smällen lär vi väl få ta nu... Dom som känner mig vet att ouppfostrade hästar är det värsta jag vet.. så nu börjar skolan för dom! ;)
Tänkte lägga ut i ett annat inlägg sen om vad vi har för ett åringar i år, är nog inte alla som vet det! :)

En bild på min fina sago häst får avsluta detta inlägg <3

 /lovely.jpg

9 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)