Lägg dags...

Ja det blir ett sent blogg inlägg klockan är mycket, men jag är rätt pigg, svårt att sova när man har en sambo snarkandes jämten sig ;). I allafall så har vi fått lite rapport om de två guldklimparna i Kalmar (hos Inge N Karlsson). Ballerina tränar på bra, träna just nu lite tyngre och ta åt sig träningen bra, många tycker hon ser ut som en valack då hon har blivit väldigt grov och ganska stor i te så feminin av sig. Goldi har varit lite snorig, så har tagit det lugnt i veckan. På lördag ska hon gå ett lite tuffare jobb och om det går bra så anmäls hon till Kalmar den 14. Inge är super nöjd med båda två systrarna!! Så kul!! Den häst som han tror mest på är Ballerina så om det är någon som känner att bli delägare så finns det möjlighet till de ;). Som sagt orden kommer från ett proffs som säger vad han tycker! ;) 

GK kommer också att anmälas till den 14, och hon kommer även gå ett tuffare jobb på fredag om vädret håller i sig och det inte bli för hårt i marken. Annars har hon kännts väldigt väldigt pigg och fräch nu!!! Går stadigt och fint i dressyren, måste förtfarande jobba lite extra med höger sidan, men det kommer. 

Rudolf har börjat jogga lite smått och har börjat bli lite piggare och finare att rida, dock så har vi väldigt mycket att jobba med i dressyren! Mer rapport om dom andra hästarna kommer inom kort, nu måste jag sova imorgon ska vi ut och rida rodeo på camitza! (Hon har vilat i tre veckor!). Önska mig lycka till ;). 

Godnatt

/moons-ballerina.jpg

3 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)