Kalmar 15/1-2016

Idag var det trav på Kalmar med V65, vi hade två hästar ut i V65-1 och V65-2. Moons Ballerina skulle också ha startat i V65-2 men tyvärr så drog hon på sig en ordentlig förkyldning i veckan så i förgår hade hon till och med feber, stackarn!! hoppas hon piggnar till snabbt för hon har kännts ruggit bra i träningen nu efter jul uppehållet. 
V65-1 var det Moons Rude Boy som var ute och luftade sig. Han känndes jätte fin men fick tyvärr inte fäste... och såklart skulle vi haft broddskor på honom men ibland tänker man inte längre än näsan räcker. Men nu vet vi det till nästa gång! HAn gick iaf bra ändå och det räckte till en 7:e plats på tiden 17,0 på distansen 2160m.
V65-2 var det Moons Gold River's tur och eftersom Ballerina igentligen också skulle varit med i det loppet så fick Niklas Robertsson köra Goldi och det var nog nyttit för henne som är lite av en humör dam att någon annan fick köra henne. Hon gick ett bra lopp, hon fick ett väldigt snällt lopp i inne spår och det är vad hon behöver ha för att ha den där viljan till slutet sen. Men idag öppnade dom första 500m på 13,0 och första 1000m på 16,5 men det brukar inte vara några problem för henne, oftast bra för hennes del när dom öppnar lite hårdare för hon brukar ändå kunna speeda ganska bra på upploppet men tyvärr fanns inte riktigt den speeden i henne idag, antingen för hon behövde loppet i kroppen eller för att kusken fick dra tussarna lite tidigare än vanligt. Hon avslutade iaf som 5:a på tiden 17,1 på distansen 2140m.
Man har alltid teorier om vad som kan ha gått fel och vad som kan bli bättre till nästa gång. Men som sagt två bra insattser av dom båda efter julledigheterna.

/goldi.jpg
Bild på Goldi som Carina tog efter värmningen.

/moons-rude-boy.jpg
Bild på Rudolf som Ramona tog genom datorn, Alla sätt är bra utom dom dåliga! :D

15 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)