Hovis!

Kände nu att det behövdes en uppdatering. sitter här nu och lyssnar på bästa Avicii med wake me up och känner att allt är jätte bra! Imorgon är det dags att åka till Björn igen för lite nya skor till G.KSpinn Off och Moonskallequestion.

Har hittat ett lopp i slutet på juli i Tingsryd som jag ska försöka sikta på med G.KSpinn Off om träning går som jag har tänkt. Var i kalmar i tisdags och då kändes hon kanon fin! gick först en 1000m intervall med Moons Gold River i 40 tempo sen körde vi 2100 i 35 tempo, efter det körde jag en 1000m  intervall till i 20 tempo utan problem! nästa vecka ska vi köra intervaller i backen hos Erik. Det är en backe på ungefär 200 - 300 m lång backe efter det brukar vi klättra i en backe i skogen som verkligen är JÄTTE brant sen går det en annan väg ner så man behöver aldrig klättra ner för den, och de tycker jag är väldigt bra!!

Kalle har bara gått dressyr nu i veckan, för sist han gick intervaller hemma så var han inte alls sig själv! han brukar aldrig galoppera och då galopperade han i 4 av fem intervaller och var väldigt trött efter dom. så anar att det kan vara något i hans knä igen... Nu när jag har ridit så har han inte tagit för sig riktigt med höger fram... så L-G ska få kolla på han på lördag, så får vi se om han hittar något. Men jäklar vad muskler han har byggt upp bara på denna veckan efter allt dressyrande! och mer ska de bli, över ryggen iaf ;).

Rudolf har också fått ett besök hos L-G. Han har varit lite tjabbig i munnen och väldigt känslig där så vi mistänkte att det fanns några små vargtänder där, och så riktigt där fanns två stycken små riskorn till tänder! att så små kan göra så stor skada, helt otroligt. Så nu är han på banan igen och på måndag ska han göra sitt kval. så nu håller vi tummar och tår att han fixar de. Han är ju som en maskin, finns inget stopp på den lilla hästen springer och springer men det märks inte på han!

Goldi är så gott som klar för premie och vi siktar på premie lopp den 25 juli. hon gick ett jobb i tisdags då med Gekås (G.KSpinn Off) i 35 tempo utan problem. Efter detta ska hon få en månads vila!

lhk-dagen-14.jpg
En bild på mig och G.KSpinn Off från uppvisningen på LHK.

iphone-bilder-varen-2013-479.jpg
En bild på fina Goldi från ett tränings pass i Tingsryd.

moonskallequestion-1.jpg
Fina Kalle! <3

27 jun 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)