Ledljus behandling

Ja äntligen gav allt slit med Lovely lite resultat! Camila har varit och behandlat henne idag och kan ju säga att det blev en stor förändring imot hur hon beteede sig och hur hon rörde sig mot förra gången camila var här och behandlade henne. Här är en film på hur hon rörde sig idag och Här är en film från när hon rörde sig fyra dagar efter första behandlingen. Så efter att ha tittat på filmerna så kan nästan en blind räkna ut att det ser MYCKET bättre ut, så nu fick jag upp ännu lite mer hopp om att hon kommer bli en super bra travare. varför hon har rört sig som hon har gjort är ju för att hon har haft ett roterat bäcken, nu ska bäckenet vara åteställt så nu är det bara för mig och få lite muskler runt omkring där så det inte kommer tillbaka igen. hon körde även med led-ljuset på muggen för att få igång blodcirkulation där så vi får hoppas att det kan läka lite fortare. Annars var det inte så mycket, fortfarande lite spänd i ryggmuskelaturen och på höger sidan i halsmusklen men förhoppningsvis så kommer det utav bäckenet så då får vi hoppas att hon kan slappna av mer. 

Fick även lära mig mycket intressanta grejer om hoven! Här är lite utav de som Camila utbildar sig till nu funktionell hovterapi gå gärna in och läs lite om det på  Carola Linds blogg/hemsida, riktigt intressant. Något jag absolut ska göra på mina hästar. tror det kan vara mycket det som är problemet med många travhästar, för oftast tänker kanske inte så många på vart dom har överrulning och vart dom har hovbenet i hästens hov. Väldigt intressant!
Utifrån vad vi kunde läsa ut på Lovelys hovar idag så hamnar hennes överrulning fel och där med så hamnar tåsträckarsenan fel. vi kunde även se att hennes stråle växer snett och den växer längsmed tåsträckarsenan om jag inte minns helt fel. Vi kunde även se att hon hade mag och tarmproblem, och de kunde vi se eftersom hoven är uppdelad i 5 olika zoner bland annat ett för mage och tarmar och precis där så hade hon massvis med sprickor resten av hoven var jätte fin. 
Det var de vi kunde läsa av utav hoven tänkte även lägga upp en bild på det som jag har tagit ifrån google.

/hovterapi.jpg

Här är en länk till Camilas hemsida gå gärna in och läs om vad hon gör! Som sagt tro det är många travhästar som behöver denna behandlingen!

mividamotus

19 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)