En spännande tur!

Måste berätta om en mycket spännande tur som jag hade med Lovely idag. Vi skulle ut på vår vanliga måndags tur där hon joggar 1mil. idag tog vi den "lilla" bohulta rundan som är 2 km kotare än den andra. Iallafall så kommer vi till bohult svänger in på grusvägen och kör förbi dom två husen som finns på vägen efter huset ligger en ladugård bakom den är en kohage där det nu har kommit tre kossor på bete. Lovely hade stenkoll på dom och blev lite rädd men inte så hon stack eller någonting utan mest han hon tittade väldigt mycket. Det var bara de att hon glömde nog bort hur vägen såg ut. och eftersom dom har lagt på lite mer grus på vägen för att täppa igen hålorna som har blivit så såg det ju lite anorlunda ut ( ganska så mörkt grus ). iallafall så tvärnitade hon kastade sig åt sidan där det var taggtråd på båda siderna, som tur var kunde jag stura henne så väl så vi tuchade bara taggtråden med vagnen... Men snacka om hjärtat i halsgropen eftersom vi har kav på Fredag. 
Men detta var absolut inte det ända som hände utan efter ca: 6/7 km så börjar jag skritta för det stod en bil i vägkanten så vill inte riskerar att skvätta grus eller att någon blir rädd. Men väl förbi bilen så börjar vi trava igen, då slänger jag en snabb blick framåt för att se så att det är fritt och eftersom Lovely är ganska så stor så är sikten ganska så dålig fram x). men bara tre/fyra meter framför oss är det en hel flock med Vildsvin så som små, stora och JÄTTE stora grisar. Lovely rör inte en hov fel utan bara börjar trava imot dom och dom springer iväg. Lovely hinner ta ungeför fyra trav steg då jag ser något i ögon vrån komma mot oss jäkligt fort. In i sulky hjulet kommer ett litet vildsvin inte en kulting men en gris på kanske knappt ett år. Men jag blev RIKTGIT rädd så skrek ju allt var jag kunde och vevade ju med tömmarna på stackars Lovely så tror aldrig att hon har sprungit så fort innan. Ett annat dilemma var ju att få stopp på henne sen. Stackars Lovely som var så lugn, hon blev ju rädd bara för att jag blev de. 
Men jag hoppas verkligen att den där grisen har odentligt ont i trynet nu för sådär får man fan inte skrämma mig fler gånger!!! 

16 maj 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)