Det går bra nu!!

I fredags så gick G.K.Spinn off en 8:e plats (sista pengen) och idag så tog Moons Rude Boy en 6:e plats (sista pengen). Från att vara häst lösa till att ha tre friska tävlingshästar så är jag faktiskt väldigt glad just nu! Nu är det bara älskade Kalle som ska komma igång med sin träning också. 

G.K.Spinn Off's lopp i fredags: I näst intill hela loppet så låg hon sist i fältet på inne spår, hästar som galopperade framför henne så hon blev störd. I sista sväng lyckades hon få en lucka så hon kom ut i andra spår. Gjorde en bra spurt på upploppet eftersom fältet var en bra bit framför henne. Kom ifatt fältet men blev tyvärr 8:a där, tycker hon var värd en mycket bättre placering efter allt backande och krånglande i loppet men somsagt gjorde en bra spurt! Slutade på 17,7 som var väldigt bra enligt mig, hennes rekord är 17,4 :). 

Rudolf kom in på en slut tid på 19,6 som också var helt okej! Fick även med sig 2000kr med sig hem! Kanon bra jobbat! Detta har varit en suverän helg! 

Måste ju självklart berätta att bästa Kaxe har fått flytta hit igen och kommer ha han hos Erik eftersom jag bor här just nu! 

12 aug 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)