Camitza här.

Hej! Camitza här!
Ja som alla vet är jag ju drottningen i stallet eller ja folk kanske ha glömt bort mig nu när Lynn aldrig pratar eller bry sig om mig längre... Men tyckte det var dags att jag också skulle få lite uppmärksamhet så får väl helt enkelt skriva här. Så passade på att sno Lynns IPad för lite bloggning där ni kan läs om mitt ensamma liv.
Ja vart börjar vi? Som ni alla vet har Lynn skaffat en till krake som tydligen ska springa in mina matpengar?? Men det tycker jag verkar helt puckat för jag har minsann alltid klarat mig utan någon jäkla primadonna som tror att hon är något. Men nu i allafall så håller ju Lynn mest på med denna Lovely som hon kallas för och ja ni hör ju bara på namnet hur löjligt det låter. Men varenda gång som hon står på gången och Lynn står och borstar å fixar henne så tänker ja att vad ska jag göra för att hon verkligen ska se att hon är sur på mig. Jo jag ställer mig med röven emot boxdörren och spakar till lite med högerbenet i dörren men jag kollar aldrig på henne jag ger aldrig Lynn någon uppmärksamhet varken hon kommer fram och försöker klia mig på rumpan eller något annat som hon tror jag tycker om. Men det värsta är att när hon är färdig med Lovely så får alltid jag min mat och Lovely också då tyvärr, och dom där jäkla mineralerna som hon ger mig först är så sjukt svårt att motstå så då får man ju kika bakåt och vända sig lite sakta mot krubban men det sitter långt inne och gör helst det när hon tittar bort eller ha gått in i sadelkammaren.
Nu har jag skrivkramp i hoven... Eftersom jag inte är så vältränad längre så orkar man inte skriva så mycket men kommer nog ett inlägg till inom snar framtid! Ha en trevlig kväll alla för det ska jag ha med mitt goda hö

/camitza.jpg

1 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)