Camitza bloggar

Hejsan! Ja det är jag som är camitza! Jag tänkte jag skulle berätta lite om mig, mina smeknamn är mitza, primadonna och satmara, jag är 12 år och har hunnit med att tävla, slänga av Lynn, fått Maja och varit skadad. Idag var en sån dag som jag fick tillfälle att blogga, Lynn var ute och red GK och Rudolf och då fick Maja och jag stå inne så passade på att låna mattes dator. Det är jävligt drygt att få vänta i boxen... Men tydligen så får inte jag och min älskade dotter gå i samma hage. Och jag blir så orolig när jag är ute själv. Men det kan var rätt skönt att stå inne sålänge man har mat. I hagen går jag med GK som sagt och ja vad ska jag säga, hon är jävligt tråkig vill inte leka alls, plus att hon tror att hon är bäst bara för Lynn rider henne mer än mig just nu så därför får hon inte äta med mig! Hon får helt enkelt hålla sig på avstånd, men om lynn kommer måste jag se snäll ut så kanske hon börja pyssla med mig mer. 

Eftersom lynn har fler hästar än mig nu så kommer jag typ i sista hand (känns det som i allafall) och då är det en annan tjej som heter lina som rider mig lite eftersom inte matte alltid hinner. När hon och jag ska ut och träna så försöker jag att köra lite med henne ;). Ibland lyckas jag men ibland inte och då är jag tvungen att jobba lite och det är skit jobbigt..... Men ska ju vara så ärlig att det är väldigt roligt att köra lite med Lynn med för hon blir så jävla arg (precis som jag blir) hehe. 

Det var ett litet inlägg på hur jag känner mig och hur jag lever just nu. Man kan sammanfattade genom att jag är bäst fast Lynn tror hon kan känna massa pengar på att hålla på med dom där sketna travhästarna så därför strejkar jag ibland för att hon ska inse att jag är bättre än dom får så om hon fattar de snart ;). 

/image.jpg

17 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)