Besök på kalmartravet

Idag var vi på kalmartravet med de två ligisterna Moons Rude Boy och Moons Knicke Dick. Rudolf gick ett förberedande lopp inför fredagens tävling. Han gick bra, gick 1609 m på 1,21. Så om inget annat händer i loppet så är han med bland dom främsta i mål, spår tre efter start bilen blir de! Knicke Dick gick 2140 m idag gick som sist 1,30-1,35. Men tyvärr är han ju så barnslig så ibland så får han för sig att bara slänga ut ett ben och då blir det ju självklart galopp för en unghäst som inte ha den styrkan än. Men men det kommer!! 

Goldi kommer också starta i Kalmar på fredag med spår ett. Hon har kännts super fin så vi hoppas att hon är bland dom tre! En spännande dag på fredag! 

Nu kommer det inte att bloggas så mycket mer här ifrån i allafall, jag ska nämligen iväg till USA och mamma är inte jätte sugen på att ta över bloggandet så ni kommer få följa oss på vår Facebook grupp Stallmoon. Eventuellt kommer jag starta en blogg i USA och när jag har gjort det så lägger jag ut länken i gruppen på Facebook! Hoppas att alla läsare kommer flytta över till gruppen på facebook och att ni kommer tillbaka när jag startar upp denna blogg igen!!! Ha det så bra alla!! <3

 

 /image.jpg

 

2 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)