Besök på Börjes.

God kväll!
I fredags var det trav, Goldi startade. Hon gick bra men det fattas lite i henne. Hon har satt så fruktansvärt mycket och lång päls och hon lägger inte på sig något hull. Är det någon som ha något tips om vad det kan vara? Kanske något tillskott i kroppen som fattas? Hon har ju alltid varit svår att få upp hullet på men det är mycket lättare på sommaren när hon inte behöver sätta någon päls. Så jag tar gärna emot tips om det är någon som har!
Iallafall så blev hon fyra efter ett första varv i dödens.

Idag har jag varit på Börjes i Tingsryd och shoppat med mamma! Det är alltid kul att gå i hästaffärer, men måste berätta en ganska spännande sak. För några veckor sen köpte jag linfrö olja på citycross för 247kr i fredags var jag inne på Kalmars travshop och köpte mig en brösta till Lovely då hittade jag även att dom hade linfrö olja där och den kostade bara 199kr. Då slog jag självklart till och köpte en dunk till! Men idag när vi var på Börjes så såg jag ju självklart linfrö olja där också för 155kr. Så självklart slog jag ju till och köpte en till. Men det är sjukt att det kan skilja så mycket på priset!

När vi kom hem från Tingsryd så åkte vi ut till stallet och selade/sadlade på knicke Dick och Lovely. Jag red knicke Dick och mamma följde med och körde Lovely. Vi tog en lugn skritt runda med lite trav på hemvägen. Hästarna var pigga och glada! Och nu äntligen är alla skorpor borta ifrån muggen!! Nu ska vi bara hålla det mjukt och fint så det inte kommer tillbaka.
På onsdag ska vi göra ett besök på Kalmartravet igen då tänkte jag att jag skulle rida istället för att köra denna gången :).

6 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)