Back On Track!

Hejsan!

Ja det var ett bra tag sen jag skev här men tänkte att jag skulle försöka dra i gång bloggen lite här nu när det går bra med hästarna och när vi har mycket igång så ni kan få bra uppdatering om avlen och tävlingarna!

Ja vad ska jag börja, jag börja med att G.K.Spinn Off som blev trea sitst med Inge N Karlsson, hon var precis slagen två på nytt rekord 14,4ka innan hade hon 15,9ka så det var verkligen en super insats. Nu laddar vi om inför måndag och då blir det Halmsta travet och montélopp med Marina Ginman på ryggen hon står på 60m tillägg men med bra chanser loppet är 2140m. Vi håller tummar och tår för att det blir någon bra placering där för vi behöver alla poäng vi kan få.

Moons Gold River har kvalat med en bra tid 22,1!

Moons Ballerina gick premie och Inge N Karlsson har även blivit delägare på denna damen plus att han träna henne och Goldi. Tiden på premie loppet blev 31,7.

Moons Knicke dick kämpar för fullt för att hinna gå premie, Han skadades i våras och har vilat fram till augusti. så nu är han igång och går i 1,40 tempo utan problem men det där med att springa med andra hästar är vildigt konstigt tycker han så vi får se hur det går.

Moons Rude Boy är behandlad och har fått lite välförtjänt vila efter några bra starter.

Moonskallequestion är äntligen i gång och tränar igen efter en LÅNG konvalicent.... Har är så långt kommen så han går 1,30 jobb så det är jätte kul!

Camitza Har även hon gjort några tävlingar med hyfsade resultat.

Nu ska jag försöka ta tag i det här bloggandet igen
Hejdå på er!

30 sep 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)