Att hitta på en rubrik...

Nu börjar det äntligen gå åt rätt håll med Lovely, hennes örter har kommit och hon är inte jätte förtjust i dom men om man ska bli bra så får man prova allt och tillsut så slinker dom ner tillsammans med lite havre. Ärterna är Mariatistel, Maskros, Nyponpulver och Brännässla. Brännässla ska hjälpa mot blodcirkulationen, Mariatistel ska hjälpa mot Leverskyddande, lenande, stimulerar produktion av galla, Maskrosen ska hjälpa mot urindrivande, milt laxerande, stärkande, antireumatisk, levermedel (så hon får ut all sin skit i kroppen och kan stärka sitt imunförsvar), Nyponpulvret ska hjälpa mot att öka rörligheten i lederna och även så de bibehåller sin styrka. Mina örter har jag köpt utav Örtagården Salsta och jag är hel nöjd än sålänge!
Hon har även fått utskrivet en salva till sin mugg så nu håller vi tummar och tår att det läker bra. En häst med så mycket mugg har jag aldrig varit med om innan, Man tvättar och tvättar men det blir bara mer och mer... så efter två dagar med feber och ett alldeles för tjockt ben så fick vi äntligen tag i medecin till henne. 
Nu har Vi även hittat en lösning för karlsson, han har inte riktigt trivts i sina sadlar som han har haft eller rättaresagt dom har glidit fram och han har inte kunnat sätta några muskler mitt på ryggen för att sadlen har legat och tryckt. Men nu kommer han till att få ha Camitzas jacson santa cruz sadel som låg mycket bättre och inte gled fram. Så idag när Maja red han så var han MYCKET mjukare och hon kunde verkligen arbeta han, så himla kul!

Igår startade ju en utav Carlys avkommor på gävle en fyraåring vid namn Moon's Black Lady hon är uppfödd här men det är Bengt Holmqvist uppe i Bollnäs som står som uppfödare på henne. En mycket fin häst som är efter Marion Mad Money. Hon blev sjua efter en resa i dödens hela loppet så kanske inte jätte bra start på hennes tävlingskarriär men hon såg fin ut och gjorde så gott hon kunde.

/carly.jpg

Har tyvärr ingen bild på Black Lady men här är en på hennes fina och underbara mamma Carly!

9 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)