Anmälning!

Super dag med mycket stall. Har tränat både G.K.Spinn Off och Moons Rude Boy, Red en lite längre runda på ca 14km Rudolf var lite loj och slö i början men fick upp han på bettet och han taggade till efter ett tag. Tyckte det var roligt att får ut och springa av sig lite.
GK var SUPER pig.... vet inte vad jag ska göra av all hennes energi... hon drar ner huvudet och bara skiter i bettet trots att hon ha tungband plus spärrgrimma.. Ja nu måste hon komma med i loppet i kalmar... Och där får hon allt visa dom hur hon har varit på träningarna. för om hon är lika dan där så ska vi nog kunna slå nytt rekord på 2140m också ;). håller vi tummarna på att poängen räcker, anmälningen går ut imorgon klockan 9. Anmälde även till monté loppet fall i fall hon inte kommer med i sulky loppet så kanske det finns en liten chans att hon kan komma med där.
Camitza har tappat sin sko.. finns ju knappt något att spika i efter hon hade hålväggen. så hovslagaren kommer imorgon och ska försöka slå på en sko. Idag har hon fått stå inne tillsammans med GK, verkade rätt nöjda över det.
Ska ända lite på gaharna imorgon med, GK och Camitza ska få gå ihop istället för maja och camitza. Camitza blir väldigt elak tillsammans med Maja, plus att rudolf och maja behöver mycket mer mat än gk och camitza. så det blir nog bra.

Fått lite rapport från Inge idag med. Goldi är inte pigg och kommer inte att anmälas till den 14... lite synd, då det hade varit kul att ha två hästar till start. Goldi har åkt på en dunderförkyldning... med 39,9 i feber idag och massa snor. L-G har varit ute hos henne idag och kommer få gå på medecin i några dagar. Men Ballerina är helt friskt, konstigt va?!

Imorgon ska gk och Rudolf ut och klättra i backar! :)

8 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)