Allt rullar på.

Ja nu var det ett tagen jag skrev här igen.... Dåligt dåligt. Men hästarna har gått bra Moons Ballerina har äntligen fått ta sin första seger genom en överlägsen seger. Hon har fått gå väldigt många tuffa lopp och alltid gjort bra prestationer. Ska bli väldigt kul att få fortsätta att följa henne under vintern. 

Moons Gold River har också gjort bra lopp men hon har blivit lite förslappad på bottre långsidan och inte tagit i där, sista loppet hon gjorde var första gången hon verkligen tog i på bottre långsidan. Annars behöver hon lopp med lite tempo i för hon är väldigt stark på slutet och har visat att hon har en bra spurt. 

Moons Rude Boy gör comeback efter ett litet uppehåll där han har blivit behandlad och fått lite välförtjän vila. Combacken blir på Kalmar i lopp tre med bricka åtta, tråkigt spår! Men distansen är på 1640m auto och det passar ju han perfekt. Så vi får hålla tummarna att han har hittat tillbaka till sin rätta form.

Moons knicke Dick har börjat träna igen och har änsålänge visat att han har mognat till lite i huvudet. Han ska in på onsdag till Kalmar så får inge test köra han. Hoppas jag kan uppdatera er efter det! 

Camitza har kommit hem efter att har varit utlånad men tyvärr var det inte rätt ryttare. Har haft henne utlånad för att mitt intresse inte har varit riktigt på topp för ridningen och känner att jag inte ha kunnat ge henne den tid hon behöver. Men nu får jag återuppta vår träning igen och det känns bra än sålänge. Har varit uppe och tränat för en utav ridlärare på ridskolan här i Lenhovda och ja det gick ganska bra tycker jag. Hon måste bli lite starkare och lydigare i avsaktningarna och efter hinderna men det ioförsig det vi alltid ha fått jobba med. 

El Mejor är nu såld och kommer inom snar framtid flytta upp till boxholm. Önskar lycka till till de nya ägarna!

Karlsson och Maja hans nya ryttare kämpar på bra och dom trivs kanon tillsammans och det är så himla kul att se! Dom har även hunnit vara med på lite tävlingar både hopp och dressyr tävlingar med bra resultat! 

 /image.jpg

26 okt 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)