2015

2015 har nu tagit slut och vi börjar 2016 med ett leende på läpparna för i år har det varit ett fantastiskt år för oss och våra hästar! Fyra fina föl har fötts och dom ska ju säljas till våren. Alla hästar som vi har fött upp även dom hästarna vi äger har tillsammans sprungit in 380 050kr som är ett rekåd år för oss. Den som toppar utav alla hästarna är Moons Madeira som har sprungit in 140 650kr Grattis till ägarna! Imorgon gör hon debut i V75 med spår två på 1640m bättre förutsättningar kan hon knappt ha så LYCKA TILL!!! 

Den som kommer som nummer två är Moons Oki Doki som har sprungit in 73 600kr med två segrar och en andra plats i sitt första tävlings år, så grattis till ägarna och tränare!

Som nummer tre kommer Moons Rude Boy som även var lite skadad under sommaren, men han har ändå lyckats springa in 63 150kr med en f örsta plats i bagaget.

På fjärde plats kommer Moons Ballerina som alltid har fått tuffa men ändå har lyckats tjäna ihop 56 800kr.

Sist men inte minst kommer Moons Gold River som nästan alltid gör bra lopp, ibland är inte alltid humöret på topp och då visar hon att det inte är någon idé att hålla på och springa. Men hon har tjänat ihop 41 150kr med en första plats en andra plats och en tredje plats så fullt godkännt för en dam som har lite humör. 

Så ett riktigt bra tävlings år för våra hästar! Vi har nu även fått klar tecken om att börja träna Moons Kavaljer så det ska bli spännande och se vad han kan göra. Jag har även köpt mig en ny häst som säkert alla redan vet om men vi ska kämpa ovh försöka komma ut på tävlingsbanan i augusti 2016, det är vårt mål iaf! Camitza kommer jag att betäcka igen men har inte bestämmt med vilken hingt än. Maja och Karlsson har även dom hunnit varit ute och hopptävlat och för att vara så pass "oruttinerade" som dom är så har det gått jätte bra tycker jag!

Så nu blickar vi framåt och hoppas på ett ännu bättre år! <3

/image.jpg

Moons Oki Doki

/image.jpg

Moons Ballerina

 

1 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)