1 Åringarna 2016

Här kommer en liten presentation av 1 åringarna som vi har i år och vill tillägga redan nu att alla är tillsalu.

Moonsannaconda
e:Jobie Tempest  u: Ann Johsti
Hur kan man besriva henne?? Ja hon har lite humör och bros på om man säger så Vad jag har hört så var inte Jobie den snällaste hästen direkt och som säkert många vet som iaf håller till på kalmar travet så är inte Ann Johsti den skarpaste kniven i lådan alltid. Men Anna som hon kallas verkar var snäll och trevlig hitills, klart hon har humör när när hon inte får som hon vill det märks iaf ute i hagen och när mamma Ann inte vill att hon ska dia mer. En utav surtanterna (en annan mamma) i hagen är hon inte sen med att mucka lite med heller... så en riktig liten tuffing kommer det till att bli de en sak som är säkert!

/moonsannaconda.jpg

Moon's Ängla
e:Jobie Tempest  u:Rhianna
Också en tuff häst! hon är lite nättare i typen men väldigt högrest och fin. Hon har med en mamma med mycket humör och vilja så det kan bli spännande och se hennes humör med dessa föräldrar. Hon är ju även halv syster med Rudolf och Knicke dick på gården. 

/moons-angla.jpg

Moon's Fillibabba
e: Perhaps Love  u:Carly
Nyfiken och stor tjej som alltid kommer fram och ska hälsa gärna busa lite med dig också om hon får. Denna hästen har visat att den kan stå på egna ben och att den inte behöver mamma till hjälp. Carly är en fantastisk mamma på så sätt till att uppfostra sin föl dom lär sig att gå sin egna väg och inte bara följa mamma hela tiden. Kan inte annat att säga att Carly har ALLTID hos oss fått fina och välväxta föl som alltid har varit korekta i sin benställning. Det ska bli extra intressant nu och se hur denna hästen blir med en fransk pappa. 

/moons-fillibabba.jpg

Moon's Blåljus
e:Formula One  u:Cherish Yatzee
En stor kille med mycket nättare kropp än hennes senare avkommor. Detta är också en vildigt nyfiken häst som gärna kommer fram och myser lite extra med dig ute i hagen men han tyr sig gärna lite till mamma fortfrande. Tyvärr hittade jag ingen bild på denna killen så det får bli en annan gång.

9 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)